Curriculum vitae

Laura de Jong
Partner
AKD advocaten
Laura is vanaf haar afstuderen aan de Universiteit Utrecht in 2008 verbonden aan AKD waar zij als advocaat werkzaam is binnen de vakgroep Corporate Law | M&A.

Laura staat een uiteenlopende groep cliënten bij, variërend van Nederlandse upper mid-market en Nederlandse familiebedrijven tot multinationals en buitenlandse (beursgenoteerde) cliënten, alsmede private equity en venture capital fondsen op het gebied van nationale en internationale fusies, overnames, activa-passiva transacties, due diligence, management buy-in en buy-out’s, het opzetten van joint ventures en andere samenwerkingsvormen en daarbij behorende documentatie (leningen, service- en managementovereenkomsten, etc.), alsmede het opstellen van joint venture en/of aandeelhoudersovereenkomsten. Daarnaast adviseert zij op het gebied van algemeen vennootschaps- en ondernemingsrecht.

Laura’s expertise heeft tevens raakvlakken met andere rechtsgebieden en toezichtsregelgeving in vennootschapsrechtelijke context en/of algemeen gerelateerd aan de fusie- en overnamepraktijk (medezeggenschap, overgang van onderneming, financiering en zekerheden, nevenrestricties).

Laura spreekt behalve Nederlands ook Engels, Spaans en Frans.
Nieuwsbrief ontvangen?  Nieuwsbrief